Общо показвания

понеделник, 24 февруари 2014 г.

     Здравейте на всички случайно и не толкова случайно попаднали на тази страница. Тя ще е част от новия сайт който изграждаме и който ще бъде ориентиран към аксесоари за телефони, таблети и електронни книги. Намира се ето тук.
     Това което ми направи впечателния разглеждайки подобни сайтове на българския пазар - някои от тях, снимките не са оправени, ниска разделителна способност, по една-две максимум изображения. Други пък излеждат доста претрупани и трудно може да се ориентираш и да откриеш това което търсиш. Затова решихме да не повтаряме тези "грешки". Стремем се да направим страницата сравнително лесна и опростена за навигация. Платформата която използваме за магазина е Opencart. Разбира се оставяме отворени за всякакви предложения и препоръки от ваша страна.
     Тук ще ви информираме за нови продукти, текущи промоции и ако има нещо интересно - пак тук. Също така може да се абонирате за информационния ни бюлетин. Ние няма да даваме данните ви на електронната поща на трети лица и няма да ви затрупваме с излизшни съобщения. Бюлетина ще се изпраща 1 път месечно в който ще бъдат публикувани новите артикули за месеца и текущите промоции.
     Ами засега това е от мен с няколко думи. В близките дни ще ви обясня и за системата с бонус точките и афилейт програмата ни. Стартираме от 1-ви Март 2014. До края на месец април ще бъдат качени около 1 000 продукта. За модели които са излезнали преди повече от година, няма да зареждаме с аксесоари за тях.
     За всякакви предложения може да пишете в полето за коментари отдолу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар